Schilderen en Stukadoor

Neem contact met ons op voor uw offerte

wall3

Schilderen en Stukadoor

Ga je verhuizen of ben je toe aan een nieuwe look in jouw interieur? Ben jij op zoek naar een ervaren specialist om je muren te stucn? Of een specialist in het schilderen van muren. Bij AZ Bouwbedrijf helpen wij je graag met alles rondom het stucen en schilderen van je muren. Wij hebben jarenlange ervaring in het totale renovatie van woningen, dus ook het afwerken van je muren om je renovatie compleet te maken. In deze pagina vertellen we je alles over het schilderen en stucen van je muren en wat je mag verwachten van zo’n klus.

Waarom stucen?

De redenen voor het stucen van je muren verschillen per situatie.Met stucen kan je heel makkelijk en snel groot effect in je interieur creëren, wat met verf moeilijker te evenaren is. Ook kan stucen beste oplossing zijn na werkzaamheden in je elektriciteitsnetwerk of waterleidingen. Niet alleen een professionele loodgieter en elektricien heb je nodig, maar ook een professional in stucen om je muren af te werken! Qua afwerking heb je met stucen heel veel keuzes van druk tot rustig, van donker tot licht en van motief tot gladde structuur. AZ Bouwbedrijf heeft de nodige ervaring om het stucwerk uit te voeren hoe jij het wilt hebben. Je kan ervoor kiezen om het stucwerk te schilderen, omdat een onbehandeld pleisterwerk erg broos is. Ook kan het onbehandelde stucwerk gaan barsten, omdat het veel vocht opneemt. Erg jammer voor de investering die jij gaat maken. Ook kan het je veel tijd en moeite kosten om de muren te onderhouden. Wij zullen je van A tot Z informeren en adviseren om je goed voor te bereiden op je renovatie van je woning. Ook zullen wij samen met jou gaan kijken naar je wensen en de staat van je muren om je hierin te begeleiden en te ontzorgen met als eindresultaat: de perfecte muren naar wens voor een lange levensduur.

 

Waarom muren schilderen?

Het voordeel van verven is dat je heel snel mee klaar bent en het is veel eenvoudiger dan stucen. Ook is het verven van de muren goedkoper dan stukadoorswerk. Een van de belangrijkste factoren dat invloed heeft op de prijs is de snelheid van de klus. Relatief gezien hebben onze specialisten minder uren nodig om je muren af te werken waardoor het voor jou in je portemonnee gaat schelen. Echter het voordeel van stucen is dat het veel langer meegaan dan verven. Muur dat geverfd is gaat gemiddeld tussen de 3 tot 5 jaar mee en moet vervolgens opnieuw geverfd worden. Dit verschilt per woonruimte (bijvoorbeeld badkamer versus keuken) en het soort verf dat je natuurlijk gebruikt hebt.

 

Vrijblijvend informatie- en adviesgesprek

De kosten kunnen per woning erg variëren. Dit is afhankelijk van de staat van de muren en de keuze tussen stukadoor of schilderen. Tevens is de keuze in het soort materialen en de grootte van de ruimte van invloed op de totale prijs. Daarom adviseren wij onze klanten eerst een contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend informatiegesprek zodat jij de nodige informatie van onze krijgt met meer dan 15 jaar ervaring in het vak kunnen wij de goed op voorbereiden. Ook zullen wij een offerte voor je opstellen om zo met volle zekerheid te starten aan de renovatie muren.

Schilderen en Stukadoor

Is your kitchen outdated? Hire AZ Bouwbedrijf and we will ensure that you can start working in your dream kitchen soon. Cabinets, appliances, floors, we arrange it all for you.

Of course we will first sit down at the table to see what is possible in your new kitchen. Does the layout need to be changed, do you want a cooking island, do you want extra appliances or are there other adjustments that need to be made? Together we will draw up a plan for your dream kitchen. Based on this, we will make an offer for you. Once approved, we provide the right materials and engage our experienced staff.

After we break out your old kitchen, we move on to building your dream kitchen. At AZ Bouwbedrijf, quality and speed go hand in hand.

Good service is central, but we also aim for a good customer experience and reliable delivery. Together we provide the kitchen of your dreams in which you can enjoy delicious cooking, being together and good food for years to come.

AZ Bouwbedrijf

Hieronder zijn enkele van onze projecten

Neem nu contact met ons op voor een offerte

Close Menu
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Toegestane formaten zijn png, jpg en jpeg.
Maximale bestandsgrootte = 5 MB